Ontdek Matrix

ONTDEK MATRIX

« inclusive, collaborative, authentic, uncomplicated, expressive & sustainable » dat zijn de zes pilaren waarop het merk Matrix steunt. Ontdek hieronder het N°1 professioneel merk van Amerika!

Het verhaal begint bij Arnie Miller, een Amerikaanse kapper, die in 1980 MATRIX creëert. Arnie had met het opstarten van Matrix één droom voor ogen: het uitbouwen van een merk dat kappers, naast producten, ook de benodigde educatie en inspiratie levert om uit te blinken in hun vak. Dankzij deze droom slaagde Matrix er in om in minder dan 10 jaar het N°1 merk op de Amerikaanse markt te worden.

De kracht van Matrix ligt in de persoonlijke relatie met onze salons. Zij zijn het hart van Matrix en de stem van ons merk. Wij geloven in innovatie, toegankelijke educatie, hoogwaardige producten met een onklopbare prijs/kwaliteits-verhouding en een persoonlijke service voor al onze klanten.

Wij streven er dagelijks naar onze kappers te inspireren, motiveren en ondersteunen, zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen en hun klanten de hoogste kwaliteit kunnen bieden. Door middel van alle voorgaande engagementen, ondersteunt Matrix elk salon om hun dromen te verwezenlijken en IMAGINE ALL THEY CAN BE!

WAAROM WERKEN MET MATRIX

Werken met Matrix betekent kiezen voor een merk gemaakt voor professionals, creatievelingen en ondernemers. Matrix biedt innovatieve producten, ongezien gebruiksgemak, een onklopbare prijs/kwaliteitsverhouding en biedt u daarbovenop een echte ondersteuning in marketing, business, educatie & digital. Het is een merk met een sterke identiteit, een dna, en we maken er een punt van om steeds de waarden die ons definiëren te respecteren.

INCLUSIEF

Open voor iedereen, niet gelimiteerd tot enkelen. Wat uw vaardigheidsniveau of type salon ook is, word geïnspireerd, leer en groei met ons. Ongeacht uw haartype hebben we producten en diensten die bij uw specifieke behoeften passen.

COLLABORATIEF

Werken met een andere persoon of groep met als doel iets te bereiken. Deel uitmaken van de Matrix familie betekent dingen creëren samen met ons, maar eveneens het beïnvloeden van wat we doen. Wij stellen uw input en feedback op prijs en trachten ze steeds zo goed mogelijk te beantwoorden.

EXPRESSIEF

Tezamen drukken we ons steeds uit op een kleurrijke, optimistische en uitdagende manier, we zetten consumenten en kappers aan om te denken ‘wat als’ .

EENVOUDIG

Gemakkelijk te verstaan, te doen en te begrijpen. We maken alles eenvoudiger, onze producten zijn gebruiksvriendelijk, onze diensten zijn zelfverklarend en onze opleidingen vereenvoudigen en verduidelijken zelfs de moeilijkste technieken.

AUTHENTIEK

We zijn authentiek in alles wat we doen, onze visuals en beloftes zijn steeds eerlijk en oprecht.

DUURZAAM

Tezamen kunnen we een impact maken. Daarom beloven we dat iedere nieuwe formule milieuvriendelijker zal zijn, iedere verpakking geoptimaliseerd zal zijn in gerecycleerd plastiek of minder plastiek, en telkens we reclame materiaal gebruiken zal nagedacht worden of we het al dan niet nodig hebben of kunnen recycleren.

NOG NIET OVERTUIGD?

EDUCATIE

Met dank aan ons educatieteam en een groot aanbod aan stages beantwoordt Matrix aan de noden van elke professional. Krijg een basisopleiding en geniet van de opleidingen gegeven in uw eigen salon voor u en uw team.

BUSINESS ONDERSTEUNING

Matrix biedt ondersteuning op elk vlak:

  • Commerciële vertegenwoordiger: uw dagelijkse partner
  • Marketing Team: sales support en gepersonaliseerd advies aan uw team
  • Business Club: adviseert en geeft toonaangevende seminaries

BESTE PRIJS/KWALITEITVERHOUDING

Met zijn onklopbare prijs/kwaliteitsverhouding is Matrix is één van de meest rendabele merken op de markt.

LEVERING PER STUK

Bij Matrix komen de noden van de klant op de eerste plaats, daarom zijn alle referenties per stuk leverbaar.

HET #1 MERK IN DE V.S.

In minder dan 10 jaar tijd werd Matrix het N°1 professionele merk van de Verenigde Staten.

TOOLS OM UW BEDRIJF TE LATEN GROEIEN

DE BUSINESS CLUB

De business club stelt voor om klantenervaring weer centraal te stellen in ons vak. Zodat u meer tevreden klanten hebt, een geëngageerd team en stijgende winsten.

HET ONLINE BESTELPLATFORM

De Matrix ervaring gaat verder dan het kappersbezoek, ze is ook online.
Het online bestelplatform maakt het mogelijk om uw producten te bestellen in enkele klikken.

EEN MARKETING AANGEPAST AAN DE NODEN VAN DE KAPPER

Werken met Matrix is genieten van een marketing team dat luistert naar uw noden en die u laat genieten van exclusieve aanbiedingen.

Ons doel is om uw salon een meerwaarde te bieden door de visibiliteit van uw salon zowel binnen als buiten te versterken.

Daarom heeft ons marketing team een tool ontwikkeld die u al het materiaal aanlevert die u daarvoor nodig hebt: de Mediatheek.

Mail Top

Onze voorwaarden

• Wij verwerken uw persoonsgegevens om u op uw aanvraag te voorzien van onze producten en diensten.
• Wij verwerken en analyseren uw financiële gegevens om u een juiste factuur te kunnen versturen voor onze producten en diensten en uw betaling te kunnen verwerken.
• Wij bewaren uw persoons- en financiële gegevens om met u te corresponderen in geval van een noodzakelijke rectificatie.
• Wij bewaren uw persoons- en financiële gegevens in verband met de bewaarplicht.
• Wij bewaren uw persoonsgegevens om u in het geval van een calamiteit ten aanzien van onze producten en diensten te voorzien van alternatieven en service.
• Wij bewaren uw persoonsgegevens om te voldoen aan de plichten gesteld binnen onze branche.
• Wilt u uw gegevens verwijderd hebben, mail ons dan op [email protected] dan verwijderen wij u binnen 30 dagen.