Social Media

DIGITAL

We streven ernaar een gemeenschap van ‘best-educated’ kappers online te verenigen door hen aan te zetten hun verhaal en expertise te delen. Dankzij smartphones en laptops, tablets & smart TV’s, inspireert onze digitale community ook consumenten om hun Matrix experience te gaan opzoeken. We maken gebruik van de ‘power of video’ en ‘photography’ om miljoenen mensen te bereiken en tegelijkertijd ook het kappersberoep en de wereldwijde industrie hogerop te tillen.

FACEBOOK - MATRIX FAMILY

Voor ons is onze Matrix familie heel belangrijk! Daarom hebben we een Facebook groep opgericht voor onze kappers: Matrix Family Belgilux. Voeg ons zeker toe en deel uw mooiste creaties met uw collega’s! Op die manier kunnen we elkaar inspireren en misschien zelfs zaken bijleren.

FACEBOOK - FAN PAGE

Naast onze Matrix Family hebben we ook een wereldwijde fanpage met meer dan 1,3 miljoen volgers: Matrix Professional Haircare & Color! Deze stimuleert alle professionals & fans om te dromen en hun creativiteit te uiten. Inspiratie, innovatie en trends staan daarom centraal op dit medium!

INSTAGRAM

Voor meer inspiratie en informatie over de laatste nieuwe lanceringen van Matrix, volg snel onze Instagram pagina: Matrix.

Trots op je creatie? Laat het ons weten en deel je foto: tag @Matrix & gebruik #Matrix #Matrixbelgium. Wie weet word jij wel gefeatured op onze wereldwijde pagina!

YOUTUBE

TUTORIALS + HAIR HACKS

Met onze Youtube channel willen we stylisten de laatste trends aanleren. Korte videos, die makkelijk te delen zijn, met daarin stapsgewijze tutorials om specifieke looks te realiseren. We zijn dus altijd en overal beschikbaar op: imagineallyoucanbe.

MEDIATHEEK

Werken met Matrix is genieten van een marketing team dat luistert naar uw noden en die u laat genieten van exclusieve aanbiedingen.

Ons doel is om uw salon een meerwaarde te bieden door de visibiliteit van uw salon zowel online als offline te versterken.

Daarom heeft ons marketing team een tool ontwikkeld die u al het materiaal aanlevert die u daarvoor nodig hebt: de Mediatheek.

Download in onze mediatheek visuals van onze Matrix muzen, foto’s van onze producten en onze logo’s.

DIGITALE REVOLUTIE

De digitale revolutie ligt aan het hart van de evolutie van de beauty-industrie. Voor Matrix is het versterken van haar digitale expertise evenzeer als die van de kappers van essentieel belang.

Download onze praktische en informatieve ‘How To’ handleidingen voor advies over hoe u het meeste uit uw online aanwezigheid kan halen.

Mail Top

Onze voorwaarden

• Wij verwerken uw persoonsgegevens om u op uw aanvraag te voorzien van onze producten en diensten.
• Wij verwerken en analyseren uw financiële gegevens om u een juiste factuur te kunnen versturen voor onze producten en diensten en uw betaling te kunnen verwerken.
• Wij bewaren uw persoons- en financiële gegevens om met u te corresponderen in geval van een noodzakelijke rectificatie.
• Wij bewaren uw persoons- en financiële gegevens in verband met de bewaarplicht.
• Wij bewaren uw persoonsgegevens om u in het geval van een calamiteit ten aanzien van onze producten en diensten te voorzien van alternatieven en service.
• Wij bewaren uw persoonsgegevens om te voldoen aan de plichten gesteld binnen onze branche.
• Wilt u uw gegevens verwijderd hebben, mail ons dan op [email protected] dan verwijderen wij u binnen 30 dagen.